Λάβετε δράση:Τι μπορείτε να κάνετε για τον πλανήτη?

πηγή:google

Το Earth Speakr είναι ένα νέο διαδραστικό καλλιτεχνικό έργo από τον Olafur Eliasson που ενισχύει τις απόψεις των παιδιών για τη βιωσιμότητα και το μέλλον του πλανήτη.

Προσκαλεί τους ενήλικες, αυτούς που αποφασίζουν για το μέλλον του πλανήτη και τους παγκόσμιους ηγέτες να ακούσουν τι έχουν να τους πουν τα παιδιά.

Το Earth Speakr χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα και περιλαμβάνει μια δωρεάν εφαρμογή καθώς και website  www.earthspeakr.art και είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε στον κόσμο.

Το Earth Speakr χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας επ′ ευκαιρία της Γερμανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2020 σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε.

Πως λειτουργεί;

Αν είσαι παιδί, μπορείς να δημιουργήσεις μηνύματα στο Earth Speakr και να προσκαλέσεις τους φίλους σου να δημιουργήσουν περισσότερα.

Με τη βοήθεια των αναλυτικών εργαλείων που θα βρείτε στον ιστότοπο, μπορείτε να δημιουργήσετε από κοινού με τα παιδιά συναρπαστικές δραστηριότητες που θα τους επιτρέψουν να εξερευνήσουν το δημιούργημα, αλλά και να συμπεριλάβετε το Earth Speakr στην καθημερινότητά σας.

πηγή:google

Αν είστε ενήλικας, ακούστε τα μηνύματα του Earth Speakr, δημιουργήστε ομάδες μηνυμάτων –τα λεγόμενα Loud Speakrs– και κοινοποιήστε τα σε άλλους προκειμένου να προβληθούν τα θέματα που σας απασχολούν περισσότερο. Πάρτε τα Loud Speakrs μαζί σας για να δείξετε πώς ανταποκρίνεστε στους προβληματισμούς των παιδιών.

Αν είστε οργανισμός ή μέρος ενός δικτύου, μπορείτε να διοργανώσετε μια εκδήλωση και να ενθαρρύνετε τα παιδιά να συμμετάσχουν.

πηγή:google

Για να μάθετε περισσότερα και να συμμετέχετε στη δημιουργία του έργου, κατεβάστε το Earth Speaker app από το Goοgle Play και από το App store, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο www.earthspeakr.art, και συμμετέχετε στην συζήτηση @earthspeakr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είσαι έτοιμος να ακούσεις τον πλανήτη?

πηγή:huffpost

Αφήστε τα σχόλιά σας, Ελάτε να γνωριστούμε!