Μισέλ Ομπάμα: Πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

πηγή:google

Ξεκίνησα να ξεσκονίζω τη βιβλιοθήκη, όταν το μάτι μου έπεσε στο βιβλίο που μου κράτησε συντροφιά πέρυσι το καλοκαίρι.

πηγή:google

Το παγκόσμιο best seller ” Becoming ” Η Δική μου Ιστορία της Μισέλ Λαβόν Ρόμπινσον Ομπάμα που εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους να ακολουθήσουν τη φιλοσοφία YES WE CAN…Ένας ασυνήθιστος, ενδόμυχος απολογισμός από μια γυναίκα με ψυχή και περιεχόμενο, που δε δίστασε να μιλήσει ανοικτά για την επιλόχεια κατάθλιψη που βίωσε, που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πρίνστον, παρόλο που η υπεύθυνη στο σχολείο της, της έλεγε πως δεν είναι «Princeton material», αλλά και από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ και που στη συνέχεια εργάστηκε σε κορυφαία νομική εταιρία κάνοντας τα πρώτα βήματα της δικηγορικής της καριέρας όπου και γνώρισε τον Μπάρακ Ομπάμα τον μετέπειτα σύζυγό της και 44ο  Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Άλλαξα γνώμη και δε ξεσκόνισα, άνοιξα την τηλεόραση και παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ του Netflix «Becoming»:

πηγή:youtube

Παρακολουθώντας την να είναι, μέσα από το βιβλίο και το ντοκιμαντέρ της, η ίδια Μισέλ Ομπάμα που τονίζει ότι σημαία του ανθρώπου είναι η ιστορία που θα στήσει με τη ζωή του!

Ξεκίνησα έτσι να γράφω αυτό το άρθρο με πλήρη συνείδηση του πόσο πολύ ανάγκη είχα, τώρα περισσότερο από ποτέ, να ακούσω το ρητορικό λόγο του Μπαράκ Ομπάμα και τα λόγια της Μισέλ «να βρεις την ιστορία σου. Και να την αποδεχθείς».

πηγή:youtube
πηγή:googleΑφήστε τα σχόλιά σας, Ελάτε να γνωριστούμε!