ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

πηγή:google

Αυτά τα Χριστούγεννα τα σουρεαλιστικά και της καθημερινότητας εκτός του norma μπορείς να κάνεις μια πράξη ενίσχυσης και υποστήριξης σε κάτι τόσο δημιουργικό για τα παιδιά.

Το Μουσείο Συναισθημάτων συμπλήρωσε 9 μήνες με τις πόρτες του κλειστές για τους επισκέπτες του και αναμένει τις εξελίξεις της πανδημίας μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει, με υγεία, χαρά και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας όλες του τις αισθήσεις, στα παιχνίδια και τις εξερευνήσεις των συναισθημάτων!

Το Μουσείο δίνει το δικό του αγώνα, όπως όλοι μας, για να επιβιώσει και να συνεχίσει το έργο του.

Καθώς τα 14 χρόνια της λειτουργίας του προσπαθούσε να βασίζεται αποκλειστικά στα έσοδα των εισιτηρίων του και στους ανθρώπους που πιστεύουν στη φιλοσοφία του, ανοίγει το λογαριασμό του για κάθε είδους εφικτή οικονομική ενίσχυση από τους φίλους του. 

Καταθέτοντας ακόμη και το ποσό που αντιστοιχεί σε ένα εισιτήριο εισόδου είναι μια μεγάλη βοήθεια για να μπορέσει το μουσείο να παραμείνει σε αναμονή.

Σε αναμονή για την ασφαλή επαναλειτουργία των εργαστηρίων και των προγραμμάτων του, που μας βοηθούν να εξερευνούμε και να γνωρίζουμε τον εσωτερικό κόσμο των συναισθημάτων και τον εαυτό μας καλύτερα.

Ανυπομονούμε και ευχόμαστε από καρδιάς να μπορέσει το Μουσείο Συναισθημάτων να υποδεχτεί όλους μας μέσα στο νέο χρόνο!

Θερμές ευχαριστίες από όλους τους ήρωες των παιχνιδιών της έκθεσης του Μουσείου Συναισθημάτων που προσπαθούν να παραμείνουν στεγασμένοι μέχρι να ξαναπαίξουμε μαζί τους και από όλους τους ανθρώπους του μουσείου που αναμένουν και προσμένουν να υποδεχτούν ξανά τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες!

πηγή:google

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 48025949

IBAN: GR 110110 1460 0000 1464 8025 949

Στην αιτιολογία χρειάζεται να γράψετε ΔΩΡΕΑ και αν θέλετε το όνομά σας για να μπορέσουν να σας ευχαριστήσουμε ονομαστικά.
Ο τρόπος επικοινωνίας με το μουσείο, σε περίπτωση που χρειαστεί αυτή την περίοδο, είναι μόνο μέσω e-mail: info@mce.gr

πηγή:mce.gr

Αφήστε τα σχόλιά σας, Ελάτε να γνωριστούμε!