Φθινοπωρινά ταξίδια με τα παιδιά

google

Υπάρχουν και οι γονείς εκείνοι που δε το βάζουν κάτω…συνεχίζουν να προσφέρουν εμπειρίες στα παιδιά τους μέσα από τα ταξίδια και το φθινόπωρο…σε αυτούς τους γονείς ανήκουμε και εμείς που προσπαθούμε να ξεκλέβουμε τα πσκ για αποδράσεις και βιωματικά μαθήματα.

Θα μοιραστούμε μαζί σας τους αγαπημένους μας προορισμούς βήμα-βήμα συνεχίζοντας…με τη Βαμβακού Λακωνίας…

Έίναι το μικρό χωριό που αναγεννιέται όπου μπορείς να απολαύσεις την κάθε στιγμή της ημέρας με ηρεμία απολαμβάνοντας τις αυθεντικές ομορφιές του.

google

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το σχολείο χωρίς μαθητές που τα σκ λειτουργεί ως V.Lab, σύχρονο εργαστήριο μηχανικής, καλωσορίζοντας τους μαθητές από τις κοντινές περιοχές και τους επισκέπτες το πσκ. Μπορείτε να μάθετε για τις εκδηλώσεις του και να δηλώσετε συμμετοχή. Μη ξεχάσετε μια μπάλα του μπάσκετ καθώς στα γηπεδάκια του θα ξαναγίνετε κ εσείς παιδιά.

google

Όσο για το φαγητό, το εστιατόριο – καφέ Βουρέικο είναι έτοιμο να σας ταξιδέψει σε αυθεντικές ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις. Ένας υπέροχος χώρος, με μια βεράντα στο 2ο όροφο που η θέα της σου κόβει την ανάσα. Το προσωπικό ανελπιστα φιλικό και η διακόσμησή του μέσα σε θεματικό πλαίσιο ανά περίοδο και εποχή.

Η πλατεία απέναντι από το εστιατόριο ιδανική για ποδήλατο, καφεδάκι και περπάτημα, μπορείτε να δανειστείτε ηλεκτρικά ποδήλατα από την ομάδα που αναβιώνει τις δράσεις του χωριού και να κάνετε τις βόλτες σας γύρω-γύρω.

Η παιδική χαρά βρίσκεται δίπλα από την πλατεία και στα πρότυπα του ΙΣΝ.

google

Όσον αφορά στη διαμονή σας, ο ξενώνας Ρούγα της Βαμβακού είναι η επιλογή μας χωρίς διαπραγμάτευση, με την Αγγελική, την ιδιοκτήτρια, να σας υποδέχετε με χαμόγελο και να συζητά μαζί σας στο πρωινό για την καθημερινότητα του χωριού.

Ένα πρωινό που βλέπεις να στο ετοιμάζουν εκείνη τη στιγμή σε φιλικό και χαλαρό κλίμα κουβεντιάζοντας όλοι μαζί σα παρεάκι.

Στα συν θα προσθέσω τη λέσχη ποιήσης του χωριού, τον περίπατο στη Βρύση και το διπλανό χωρίο που μπορείτε να επισκεφτείτε Καρυές.

google

Θα μας θυμηθείτε….

megalonontasmazi.com

One thought on “Φθινοπωρινά ταξίδια με τα παιδιά

  1. Κατερίνα Ρ.

    Νομίζω πως το φθινόπωρο, είναι η ιδανική εποχή για εκδρομές και νέες εμπειρίες. Μου άρεσε το V.Lab που ανέφερες, θα είναι ξεχωριστό για να παιδιά να συμμετέχουν -αν θέλουν- σε κάτι εκτός του δικού τους σχολείου. Πολύ ωραία πρόταση, ευχαριστούμε!

Αφήστε τα σχόλιά σας, Ελάτε να γνωριστούμε!