Φεστιβάλ

SNFestival RetroFuture | Online | Πρόγραμμα

Το Summer Nostos Festival (SNF) RetroFuture και το SNF Conference αλλάζουν προσωρινά, μαζί με την καθημερινότητά μας, και παρουσιάζουν για φέτος τη ψηφιακή εκδοχή τους.

Μπορεί το SNF να απέχει από τη μορφή που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και από το πραγματικό του σπίτι , το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ωστόσο η ουσία του παραμένει η ίδια!

Αποτελεί, δηλαδή, την ευκαιρία να απολαύσουμε τους καλλιτέχνες που αγαπάμε, να αποκτήσουμε νέους αγαπημένους, και να έρθουμε σε επαφή με ιδέες που προκαλούν τη σκέψη μας.

Επιπλέον, έχει να κάνει με το ταξίδι προς το άγνωστο, το οποίο κάνει την επιστροφή στο σπίτι ακόμη πιο γλυκιά, που αποτελεί άλλωστε και τον ορισμό της λέξης “νόστος”, της λέξης που έχει εμπνεύσει το όνομα του SNF.

Δείτε εδώ τι θα περιλαμβάνει η εβδομάδα του SNF.

Επισκεφθείτε το www.SNFestival.org για πληροφορίες και νεότερα.

Στις 22 Ιουνίου και 23 Ιουνίου 2020, το SNF Conference, θα παρουσιάσει μια αναδρομή στα θέματα και τα ερωτήματα που έχει θέσει το συνέδριο τα τελευταία 8 έτη και θα εξετάσει πως αυτά παραμένουν επίκαιρα εν μέσω των απροσδόκητων προκλήσεων που καλείται να αντιμετωπίσει η παγκόσμια κοινότητα λόγω της πανδημίας.

Επιπλέον, το SNF Conference θα παρουσιάσει μια πρώτη εκδοχή των θεμάτων και ερωτημάτων που θα κληθούμε να συζητήσουμε και να αναλογιστούμε στο πλαίσιο του επόμενου SNF Conference 2021 , το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην Ανθρωπότητα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Δηλώστε Συμμετοχή

Απάντηση