Δράσεις για παιδιά, Εκπαίδευση

«Στην Αυλή του Εργοστασίου» | Τεχνόπολη

Εικαστικά εργαστήρια

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ένας από τους πιο δραστήριους και ζωντανούς χώρους πολιτισμού στην καρδιά της Αθήνας, μέσα στην πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώσαμε τους τελευταίους μήνες, δεν σταμάτησε ούτε μία μέρα να είναι ανοιχτή και προσβάσιμη, σχεδιάζοντας και προτείνοντας, από την πρώτη στιγμή, ένα πρωτότυπο πρόγραμμα δράσεων μέσω διαδικτύου.

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες digital επαφής με το κοινό η Τεχνόπολη ανοίγει ξανά τις πόρτες της!

Η Τεχνόπολη συντονίζεται με τη νέα πραγματικότητα και ανανεώνεται, πάντοτε σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες και τους ενδεδειγμένους κανονισμούς αποστάσεων και πληρότητας για την προστασία της δημόσιας υγείας. Η Τεχνόπολη εξελίσσεται και μεταμορφώνεται σε μία όαση πολιτισμού και χαλάρωσης στο κέντρο της πόλης, έτοιμη να την ανακαλύψεις ξανά!

Συγκεκριμένα, για το μήνα Ιούνιο, το πρόγραμμα του μουσείου περιλαμβάνει απίθανα εικαστικά εργαστήρια για παιδιά 3-9 ετών. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν δημιουργικά «Στην Αυλή του Εργοστασίου» και να έρθουν σε επαφή με την τέχνη, μέσα από τέσσερα εικαστικά εργαστήρια (16, 18, 23 και 25 Ιουνίου). Εκεί, θα πειραματιστούν με μικτές τεχνικές, υλικά και νέους τρόπους έκφρασης, ενώ θα γνωρίσουν πρωτοπόρους καλλιτέχνες όπως οι David Hockney, Roy Lichtenstein, Georgia O’ Keeffe και Cornelia Parker.

Ανακαλύψτε την…ξανά και ξανά…

Για το αναλυτικό πρόγραμμα, επισκεφτείτε το site της Τεχνόπολης: εδώ

πηγή:#HDikiSouTexnopoli!

Απάντηση