Άθληση, Δράσεις για παιδιά

Δευτέρα 22 Ιουνίου χωρίς προκρατήσεις η είσοδος στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Από σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος είναι και πάλι ανοιχτό για όλους, χωρίς ηλεκτρονική προκράτηση, τηρώντας, όμως, όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Το ΚΠΙΣΝ είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό του, αλλά με ασφάλεια, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και τα πρωτόκολλα προφύλαξης απέναντι στον κορωνοϊό.

Δευτέρα 22 Ιουνίου

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ και Δημοσιογράφος, Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου θα παρουσιάσει το SNF Conference.

18:30 SNF Conference: Με το βλέμμα στραμμένο στο Παρελθόν και στο Μέλλον (Live συζήτηση)

19:30 SNF Conference:Αναγέννηση, Επανεφεύρεση και Επιστροφή. Διατύπωση Ερωτήσεων για την μετά-COVID Εποχή (Live συζήτηση)

21:00 William Kentridge: Μια περιήγηση στο εργαστήριό του (Premiere)

22:00 DJ Sets – Βραδινά DJ Set σε συνεργασία με το Nyege Nyege Festival.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, το SNF Conference έχει συγκεντρώσει ορισμένους από τους καλύτερους στοχαστές, ηγέτες, καλλιτέχνες, εικονοκλάστες και οραματιστές από όλον τον κόσμο, προκειμένου να διερευνήσουν σημαντικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον της ανθρωπότητας και της κοινωνίας. Το SNF Conference επιδιώκει να διερευνήσει και να εμβαθύνει τη συλλογική μας κατανόηση θεμελιωδών θεμάτων και να ανεβάσει το επίπεδο του δημοκρατικού διαλόγου.

πηγή:snfcc.org

Απάντηση