Κοινωνικά, Στάση Ζωής, Υγεία

Down to Earth with Zac Efron

πηγή:google

Και εκεί που λες πως θα περάσει η ώρα και πόσο πια να χαζοχαζέψεις έρχεται μια πρόταση που θα σου αλλάξει για άλλη μια φορά τα δεδομένα και θα συμβάλλει να παραδειγματιστείς προς το καλύτερο.

Ο ηθοποιός Ζάκ Έφρον και ο ειδικός ευεξίας Ντάρεν Όλιεν ταξιδεύουν στον κόσμο για να γνωρίσουν διαφορετικούς εκπροσώπους της οικοκαινοτομίας και να εξερευνήσουν υγιείς, βιώσιμους τρόπους ζωής.

Επισκέφθηκαν τη Γαλλία, το Πουέρτο Ρίκο, την Ισλανδία, το Λονδίνο, την Κόστα Ρίκα, τη Λίμα, τη Σαρδηνία και την Ικίτος για να εξερευνήσουν υγιείς βιώσιμους τρόπους ζωής.

Γιατί όλοι μας μπορούμε να αλλάξουμε στάση ζωής στοχεύοντας σε ένα πιο βιώσιμο πλανήτη, δεν μπορούμε;

Ερωτήματα θα τεθούν στο μυαλό μας όπως εάν μπορούμε ως χώρα και εμείς να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ισλανδίας και να παράγουμε μόνοι μας την ηλεκτρική ενέργεια που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Πώς κατάφεραν οι Γάλλοι να έχουν καθαρό πόσιμο νερό ακόμα και στα συντριβάνια και να έχουν και σχετικό app που καθοδηγεί τους locals αλλά και τους τουρίστες στις πόσιμες πηγές; Τα ιαματικά νερά της ευλογημένης πηγής της Παναγιάς της Λούρδης και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύτιμο είναι το νερό, να ενημερωθούμε για τους διαφορετικούς τύπους του και τα οφέλη της καλής του ποιότητας στον οργανισμό μας.

Εκεί, όμως, που συγκλονίστηκα ήταν με το environmental friendly προφίλ της καταπράσινης Κόστα Ρίκα με τους δικαιολογημένα πιο ευτυχισµένους ανθρώπους στον κόσµο.Αυτή η χώρα είναι ο ορισµός του eco-travel, ένα απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση.

Τι είναι οι μπλε ζώνες; Γιατί ονομάζονται έτσι και γιατί η Ικαρία ανήκει στις μπλε ζώνες;

Ερωτηματικά και απαντήσεις συνοδευόμενα οπτικά από υπέροχες εικόνες και ακουστικά από κατανοητούς διαλόγους που θα μας βοηθήσουν να θέλουμε να “βαδίσουμε” ακόμα πιο ουσιαστικά σε βιώσιμους τρόπους ζωής…

Απάντηση