Δράσεις για παιδιά, Εκπαίδευση

Όλα είναι όπερα!Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

πηγή:musicity

Στις 1.11.2020 παρουσιάζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Όλα είναι όπερα!», μέσα από το οποίο μικροί και μεγάλοι θα μάθουν τα μυστικά της μουσικής, της όπερας, των οργάνων, αλλά και όλα τα επαγγέλματα που συνεργάζονται σε μια σκηνική παραγωγή.

Μια απλή μπανιέρα μεταμορφώνεται σε σκηνή θεάτρου και η κουρτίνα της, σε αυλαία! Όταν θα ανοίξει, μικροί και μεγάλοι μαθαίνουμε τα μυστικά της μουσικής, της όπερας, των οργάνων, αλλά και όλα τα επαγγέλματα που συνεργάζονται για να δημιουργηθεί μια σκηνική παραγωγή.

Το πρότζεκτ βασίζεται σε μια ιδέα της Μιχαέλλας Χατζηαγγέλου, η οποία υπογράφει το κείμενο και τη δραματουργία, ενώ την επιμέλεια του εκπαιδευτικού υλικού έχει η Σοφία Τοπούζη.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη καθώς και οι τραγουδιστές Όλγα Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Καλύβας.

Μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19 στις εκδηλώσεις στο Μέγαρο.

-Μέγιστος αριθμός εισιτηρίων ανά συναλλαγή ανά εκδήλωση ορίζεται στα 2 άτομα.
-Λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών και για αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλούμε να προσέρχεστε μία με μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης.
-Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, καθ’ όλη τη διάρκεια, και κατά την έξοδό σας από το χώρο της εκδήλωσης.
-Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών διατηρεί το δικαίωμα να μετακινήσει θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για υγειονομικούς λόγους. Το κοινό υποχρεούται να ακολουθεί τις υποδείξεις των υπευθύνων του χώρου.
-Η εκδήλωση δεν έχει διάλειμμα.
-Τα κυλικεία λειτουργούν πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Όλες οι θέσεις που διατίθενται αφορούν καθημένους σε καρέκλες και έχει προβλεφθεί η υποχρεωτική τήρηση αποστάσεων μεταξύ των θεατών σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Εισιτήρια αγορασμένα με οποιονδήποτε τρόπο (ταμείο, τηλέφωνο, διαδίκτυο) δεν επιστρέφονται, ούτε αλλάζονται.

Προπώληση:  ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 210 7282333

πηγή:musicity

Απάντηση