Εκπαίδευση

KinderDocs online

Υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έρχεται στην τάξη σας μέσω διαδικτύου.

Δημιουργικά ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές παιδιά και εφήβους, εμπλουτισμένα με ειδικό εκπαιδευτικό υλικό για μαθητές της πρωτοβάθμιας (Δ΄-ΣΤ’ Δημοτικού) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Α’ Γυμνασίου – Β’ Λυκείου), δημιουργούν κοινή εμπειρία, αφορμή για συζήτηση, δράση και αλληλεπίδραση, και αναπτύσσουν δεξιότητες για τον 21ο αιώνα.

Την ταινία μπορείτε να την επιλέξετε στο KinderDocs Toolkit, και αφορούν σε ταινίες με ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες που προάγουν την κινηματογραφική παιδεία, την κριτική σκέψη και τον εγγραμματισμό στα μέσα, σε θεματική σύνδεση με άλλες τέχνες, όπως λογοτεχνία, εικαστικά, μουσική. 

Ποια είναι τα θέματα;

Όλο το πρόγραμμα βασίζεται σε δημιουργικά ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους από 5 ηπείρους που πραγματεύονται σύγχρονα θέματα όπως εφηβεία, κλιματική αλλαγή, εκπαίδευση, σχέσεις με την οικογένεια, διαδίκτυο, τέχνες, επιστήμες, πολιτισμός. Στόχο έχουν να δημιουργήσουν ένα κοινό βίωμα, μια εμπειρία πλαίσιο και αφορμή για να ξεκινήσει μια σε βάθος συζήτηση, δράση και αλληλεπίδραση.

#ανθρώπινες σχέσεις  #εφηβεία #κοινωνία #φύση #εκπαίδευση #διαδίκτυο #επαγγελματικός προσανατολισμός #τέχνες #επιστήμες #πολιτισμός #αγγλική γλώσσα #γερμανική γλώσσα

Η πρότασή μας:

Ninnoc

Απάντηση