Κοινωνικά

Race for the cure

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προκαλέσουμε να συμμετάσχετε στη φιλανθρωπική εκδήλωση Race for the cure η οποία αποσκοπεί στην αύξηση της ενημέρωσης σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, και στην υποστήριξη των ασθενών μέσω δωρεών προκειμένου να ενισχυθεί ο αγώνας κατά της πάθησης αυτής.


Οι οργανισμοί Άλμα ζωής και Greece Race for the Cure, έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος ο αγώνας, ο χαρακτήρας όμως παραμένει ίδιος.

Την 2η και 3η Οκτωβρίου, οπουδήποτε και αν είστε στην Ελλάδα, την Ευρώπη ή τον υπόλοιπο κόσμο, μπορείτε να συμμετέχετε στο ψηφιακό αγώνα Race for the cure, τη μεγαλύτερη ψηφιακή διαδικτυακή εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού.


Καθένας από εμάς, μόνος/η ή με τα παιδιά σας, τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας, μπορείτε να περπατήσετε ή να τρέξετε 3 έως 5 χλμ. όπου και να είστε, ακολουθώντας πάντα προσεκτικά όλα τα μέτρα αναφορικά με τον COVID-19.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής ή για να δωρίσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, μπορείτε να ακολουθήστε τους παρακάτω
συνδέσμους:

Πώς μπορείς να συμμετέχεις;

Join the biggest run & walk in Europe

Απάντηση