Φθινοπωρινά ταξίδια με τα παιδιά

Υπάρχουν και οι γονείς εκείνοι που δε το βάζουν κάτω…συνεχίζουν να προσφέρουν εμπειρίες στα παιδιά τους μέσα από τα ταξίδια και το φθινόπωρο…σε αυτούς τους γονείς ανήκουμε και εμείς που προσπαθούμε να ξεκλεβουμε τα πσκ για αποδράσεις και βιωματικά μαθήματα.


Θα μοιραστούμε μαζί σας τους αγαπημένους μας προορισμούς βήμα-βήμα… και συνεχίσουμε με το Μυστρά…

google

Θα αναφέρω το αγαπημένο μου ξενοδοχειακό συγκρότημα που συνδυάζει μια μικρή κοινότητα από πέτρινα σπιτάκια, baby swimming pool, adults swimming pool και swimming pool with sea water συνεπώς όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει το μπάνιο της και το Φθινόπωρο με ασφάλεια καθώς υπάρχει ναυαγοσώστης.

Η επιλογή εστιαζει στη χαλάρωση και στην ξεκούραση συνδυάζοντας το υπέροχο περιβάλλον, το καλό φαγητό, την άθληση (διαθέτει tennis courts, gym, play room) και την ηρεμία του μυαλού με τον Ταύγετο να σε καλημερίζει επιβλητικά και καθηλωτικά.

google

Δε περιμέναμε ποτέ πόσο θα εντυπωσίασε τα κορίτσια μας μια βολτα στην καστροπολιτεία του Μυστρά. Το ενδιαφέρον τους κορυφώθηκε με τη στάση που κάναμε στο μοναστήρι της Μονής Παντανάσσης και τη γνωριμία που είχαμε με τη μοναχή Ακακία και τις ερωτήσεις που της έκαναν για το όνομά της και το δίδαγμα που πήραν – Δε σκεφτόμαστε/νιώθουμε κακία για κανέναν – ιδιαίτερης σημασίας εμπειρία.

google

Δε ξέρω πόσοι από εσάς γνωρίζουν για το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη και πόσο ενδιαφέρον είναι η επίσκεψή του για μικρούς και μεγάλους αφού σας ταξιδεύει στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον ελλαδικό χώρο, από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα μέσα από ψηφιακές παραγωγές.

google

Το Μουσείο επίσης οργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα με παιχνίδια και δραστηριότητες και για το γενικό κοινό.

Και για το τέλος, αξίζει να επισκεφτείτε τα Πικουλιάνικα, σε απόσταση μόλις 4 χλμ. από το Μυστρά και το Bistrot Veil που αποτελεί αγαπηµένο στέκι των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών, µε δυνατό χαρτί την εντυπωσιακή του θέα!

Θα μας θυμηθείτε….megalonontasmazi.com

Αφήστε τα σχόλιά σας, Ελάτε να γνωριστούμε!