apps parenting control

px

Υπάρχουν αξιόλογες εκπαιδευτικ εφαρμογές για εσάς και τα παιδιά σας που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας και να σας κρατήσουν το ενδιαφέρον ως μαμάδες που δε έχετε χρόνο για τον εαυτό σας αλλά παράλληλα να διδάξουν τα παιδιάμ σας, απαιτώντας την ενεργή συμμετοχή τους.

Σας συστήνουμε πιο κάτω κάποιες εφαρμογές που έχουν να προσφέρουν σε εσάς και στα παιδιά σας, κάτι παραπάνω από μια απλή ψυχαγωγία.

FitMama Fitness & Nutrition

Η εφαρμογή FitMama σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τις γυναίκες-μαμάδες να μπορούν να γυμναστούν οποτεδήποτε και οπουδήποτε κάνοντας μια προπόνηση την ημέρα που δεν απαιτεί αξεσουάρ ή ειδική προετοιμασία.

Κάθε μάθημα διαρκεί 20 λεπτά και είναι ειδικά σχεδιασμένο για πολυάσχολες μαμάδες, βοηθώντας τες να έχουν το μέγιστο αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρόνο.

Το πρόγραμμα προπόνησης FitMama περιλαμβάνει 12 διαφορετικούς τύπους προπόνησης όπως Tabata, Kickbox, MamaDance, Six Pack, Speedy, HIIT και βασίζεται στην προπόνηση που σας βοηθά να χάσετε σωματικό λίπος και να βελτιώσετε τη μυϊκή και αερόβια φυσική σας κατάσταση.

Tip: Μη το προσπεράσεις, επέμενε να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις!

Kaspersky Safe Kids


Πρόκειται για μία από τις πολλές εφαρμογές που αποσκοπούν στην ασφαλή περιήγηση του παιδιού στο διαδίκτυο.

Μέσα από αυτήν μπορείς να περιορίσεις και να ελέγξεις τη χρήση εφαρμογών και σελίδων στο ίντερνετ, καθώς και να επιλέξεις σε ποιες από αυτές και για πόση ώρα θα επιτρέπεται η χρήση.

Συγκεκριμένα:

  • Σας επιτρέπει να αποκλείσετε την πρόσβαση σε ιστότοπους και περιεχόμενο για ενήλικες.
  • Αποκλείει επιβλαβή αιτήματα αναζήτησης στο YouTube για θέματα όπως είναι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.
  • Σας βοηθά να διαχειριστείτε την πρόσβαση σε ακατάλληλα παιχνίδια και εφαρμογές.
  • Μοιράζεται συμβουλές ειδικών και συμβουλές από παιδοψυχολόγους για διαδικτυακά θέματα.

Tip: Οι εφαρμογές μπήκαν ανεπιστρεπτί στη ζωή μας και καλά θα κάνουμε να είμαστε όσο πιο ενημερωμένοι γίνεται ως προς αυτά που έχουν να μας προσφέρουν, ώστε ο τρόπος με τις οποίες τις χρησιμοποιούμε – εμείς ή το παιδί – να οδηγεί μόνο σε οφέλη.

Splitwise


Το συγκεκριμένο app θα σε βοηθήσει να βάλεις τα οικονομικά του σπιτιού σε τάξη.

Η εφαρμογή αυτή καταγράφει τα έξοδά σου κι έτσι μπορείς να μειώσεις ή να αυξήσεις το budget, όπου και αν χρειάζεται.

Επιπλέον, μπορείτε να καταχωρείτε από κοινού με τα παιδιά σας τα έξοδα για το ρουχισμό τους, τα σχολικά, τα δώρα σε πάρτυ και τα δικά τους προκειμένου να παρακολουθείτε ταυτόχρονα τον οικογενειακό προϋπολογισμό και παράλληλα να εξοικειώνονται με στις οικονομικές υποχρεώσεις και εκρεμμότητες στην πράξη. Οικογένειες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Splitwise για να οργανώσουν τους ομαδικούς τους λογαριασμούς, ταξίδια, τις μηνιαίες ασφάλειες και διάφορα άλλα ελέγχοντας και προυπολογιζοντας τα έξοδά τους.

Earn It!


Με το Earn It! οι γονείς μπορούν να θέτουν εβδομαδιαίους και ακριβείς στόχους στα παιδιά τους και να τα παρακινούν επιβραβεύοντάς τα προκειμένου να τους ολοκληρώσουν.

Για παράδειγμα, αν ο γονέας είναι στο γραφείο, το παιδί μπορεί να έχει το task αφού επιστρέψει από το σχολείο να βγάλει φωτοτυπία το homework του και να το ολοκληρώσει μέχρι να επιστρέψει ο γονέας από το γραφείο. Αν ο στόχος αυτός επιτευχθεί κερδίζει την επιβράβευση την οποία ορίζετε από κοινού με το παιδί. Κάθε φορά που ένα παιδί θα ολοκληρώνει ένα task, ο γονέας θα λαμβάνει ειδοποίηση και αν συμφωνεί με το αποτέλεσμα θα πρέπει να δώσει την έγκρισή σου και την επιβράβευση που έχει ορίσει.

Ενημερωθείτε σχετικά με τα Apps που βοηθάνε τους γονείς να διδάξουν στα παιδιά τους την αξία της συνεργασίας καθώς ενισχύουν την προσωπική και οικονομική αυτονομία των παιδιών τους, μέσα και έξω από το σπίτι, στη νέα ψηφιακή εποχή.

Ίσως βρείτε ενδιαφέρον και την ενότητα του megalonontasmazi.com

Let’s Play


Αφήστε τα σχόλιά σας, Ελάτε να γνωριστούμε!