Οδηγός Διακοπών: Αγρόκτημα Αμφίκαια

Ο πρότυπος χώρος αγροτουριστικών δραστηριοτήτων Αμφίκαια δεν είναι ένα τυπικό ξενοδοχείο, είναι μια φιλόξενη αγκαλιά γεμάτη εμπειρίες. Ένας μικρός ορεινός παράδεισος στα δικά σας μέτρα.

Διακόσια στρέμματα γης ορίζουν έναν μικρό παράδεισο που υπακούει στα ανθρώπινα μέτρα.

Τόσο μεγάλο που αξίζει να τον εξερευνήσετε.

Τόσο μικρό ώστε να ψηλαφίσετε, σε κάθε γωνιά του, το σφυγμό της φύσης.

Ένα αγρόκτημα που σέβεται τη γη και οι άνθρωποί του την καλλιεργούν με τον πατροπαράδοτο τρόπο, παράγοντας αληθινές γεύσεις που κοντεύουν να λησμονηθούν καθώς και μεθυστικές οσμές βοτάνων.

Εδώ εκτρέφονται περήφανα θεσσαλικά άλογα και σκυριανά πουλάρια που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν και συντηρούνται κατοικίδια που χαίρονται, ελεύθερα, τη φροντίδα των ανθρώπων του αγροκτήματος.

Το αγρόκτημα Αμφίκαια είναι ένας χώρος εγκάρδιας φιλοξενίας, είναι όμως κι ένα ολοζώντανο αγρόκτημα, με το πρόγραμμα και τις δουλειές του.

Αν το θελήσετε θα πάρετε μια αξέχαστη γεύση της αγροτικής ζωής, συμμετέχοντας, κατά βούληση, στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Μπορείτε, ανάλογα με την εποχή, ν’ ασχοληθείτε με την κηπουρική, το φύτεμα, το βοτάνισμα και το μάζεμα των φρούτων.

Όλος ο χώρος είναι δικός σας. Επειδή όμως όλος δικός σας είναι και ο χρόνος, έχετε όλες τις δυνατότητες για να τον αξιοποιήσετε. Μπορείτε να χαρείτε κάθε λεπτό της διαμονής σας εδώ, κάνοντας πεζοπορία στα μονοπάτια του Παρνασσού, ποδηλασία βουνού ή παίζοντας ποδόσφαιρο στο γήπεδο 5×5 με φυσικό χορτάρι.

Αν, τέλος, σας αρέσει το καλοκαιρινό κολύμπι, δε θα το στερηθείτε!

Η μεγάλη γούρνα με το κατακάθαρο κρυστάλλινο νερό που έρχεται από τον Παρνασσό και ανακυκλώνεται συνεχώς, θα σας χαρίσει μια ανεπανάληπτη, αναζωογονητική εμπειρία.

Το αγρόκτημα προσφέρει εγκάρδια φιλοξενία σ’ όσους όσους θέλουν να ξεφύγουν από την πόλη και να θυμηθούν τη μυστική γλώσσα του βουνού.

Αν σας άρεσε αυτό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε επίσης

Οδηγός διακοπών:Cherryland

πηγή:amfikaia.gr

Αφήστε τα σχόλιά σας, Ελάτε να γνωριστούμε!